Designerdrugs

Verkopen smartshops in Nederland onderzoekschemicaliën onder de balie?

Verkopen smartshops in Nederland onderzoekschemicaliën onder de balie?

Onderzoekschemicaliën worden zeker verkocht in Nederlandse smartshops. Het antwoord daarop is dus: JA.

In dit artikel zal ik de ervaringen van menig drugsgebruiker publiceren.

Hierdoor kun je de ‘inside info’ krijgen over het kopen van onderzoekschemicaliën in smartshops.

Risico’s van onderzoekschemicaliën verkopen in een smartshop

Wat zijn de risico’s van het kopen van onderzoekschemicaliën

in een smartshop voor zowel de koper als verkoper? En worden onderzoekschemicaliën veel verkocht in smartshops?

4fmp capsules gekocht in een smartshop (*ervaring Bas)

Bas, een fanaat van stimulerende middelen, had een tijd geleden (voor het verbod op 4FA) in een coffeeshop in Brabant een aankoop gedaan ‘onder de balie’.

Bas vertelt; “Als je nu zou vragen naar 4fmp capsules, dan antwoordt de smartshop dat ze het niet hebben.” Vaak verkopen smartshops 4fmp onder een andere naam. Bart; “Bij de smartshop waar ik het heb gekocht moest ik namelijk om ‘twee vier’ capsules vragen. Dan geven ze aan jou de 4fmp capsules.” Moet je dan ook maar net weten. Waarschijnlijk bij andere onderzoekschemicaliën moet je ook zoiets doen.

Hoge prijzen bij smartshops

Bas vindt wel dat er hoge prijzen gehanteerd worden voor onderzoekschemicaliën uit de smartshop. De prijs is ongeveer dubbel zo hoog als bij een goede ‘vendor’ van onderzoekschemicaliën  zoals jullie.

Zijn SmartShops Wel Zo Smart Als Je Onderzoekschemicaliën Wilt Kopen?

Nou is het voor ons ook wel duidelijk hoe dat komt. Een smartshop moet geld verdienen, anders kan daar de deur dicht. Er staat iemand in de winkel en die moet ook betaald worden. Er moet een winkelruimte worden gehuurd, en meer van dat alles. Het is logisch dat de overhead nu 1-maal hoger ligt dan bij elke andere  online research chemicals shop. Verder kopen sommige smartshops zelfs bij ons in. Toevallig kennen we een aantal namen van eigenaren. Het valt ook op als je hier regelmatig veel koopt natuurlijk.

Bas geeft je daarom ook de tip dat je beter een goede online vendor van onderzoekschemicaliën kan vinden. Wel is het met een fysieke smartshop is  dat je op gevoel meer vertrouwen erbij kan hebben. Je hebt het product nu 1-maal fysiek in de hand. Ook kan het sneller zijn om even bij de smartshop binnen te vallen.

Toch geldt ook bij de spullen van de smartshop, dat je die gewoon het beste ook kan testen op wat erin zit. De smartshops zelf weten namelijk vaak zelf niet eens hoeveel milligram van iets erin zit of  wellicht zit er zelfs net een ander soort research chemical erin. Dat is al handig als je dat in ieder geval weet ten bate van de dosering van bepaalde onderzoekschemicaliën.

 Vloeibare 4fmp (*ervaring Tom)

Dan hebben we nog Ron voor je. Dit was zijn ervaring met de aankoop van onderzoekschemicaliën in een smartshop;

“Ik heb zojuist bij de smart shop een buisje vloeibaar 4-FMP gehaald. ik vind het echt heerlijk. Het heet flux.”

De vloeibare 4-FMA/4-FMP doet het vooral goed bij consumenten die niet zoveel verstand van zaken hebben. Ze hoeven niks af te wegen en 1 buisje = 1 dosis.

Vloeibare 4fmp kan een oplossing zijn en vermengd zijn met iets anders. Pas hier dus op en laat je  4fmp testen!

Smartshops onderzoek RTL nieuws

In twee steden in Nederland, Utrecht en Amsterdam, worden er ook verboden designerdrugs verkocht. Ten minste vier smartshops in deze steden verkopen verboden research chemicals. Dat blijkt uit onderzoek van RTL Nieuws  ook Alberto Stegeman laat zien in aflevering 139 dat in een smartshop 4FA wordt verkocht, terwijl het eigenlijk 4MMC bleek te zijn.

Hierbij ging het om de drug 4fa (ook wel bekend als 4fmp) en Mephedrone. Mephedrone valt onder de opiumwet (wij verkopen wel in de winkel 3MMC wat een research chemical is en dus niet hetzelfde is als mephedrone of 4MMC) in dezelfde categorie als cocaïne, heroïne en xtc. Legale onderzoekschemicaliën vallen onder de warenwet. En onderzoekschemicaliën mogen dus helemaal niet verkocht worden als zijnde drugs. Al deze middelen legaal of illegaal mogen dus helemaal niet in smartshops verkocht worden.

Je Kan Dit Smartshops Enorm kwalijk Nemen

Iets wat je smartshops enorm kwalijk kan nemen. Als gebruiker heb je dan namelijk geen enkel idee van eventuele gevaren of risico’s. Als je zou denken dat je vitamines neemt, dan heeft een onverhoopt benodigde EHBO’er ook geen enkel idee hoe hij je zou kunnen helpen.

Er zit ook niet echt heel veel 4fmp in die capsules (iets van 70 milligram). En dan gaat het meestal ook wel goed natuurlijk, totdat het een keer niet goed gaat. Wat mij betreft, is en blijft belachelijk. Je behoort gewoon te weten wat je neemt. Vaak weet het typetje achter de toonbank ook van toeten nog blazen. Nu jij weet het nu in ieder geval. Je kunt alles over bijvoorbeeld 4fmp of andere onderzoekschemicaliën hier op het blog vinden. We hebben de meest uitgebreide informatie over onderzoekschemicaliën hier op dit blog.

Andere ervaringen van onderzoekschemicaliën gebruikers:

Tientallen  onderzoekschemicaliëngebruikers laten ons anoniem weten dat smartshops onderzoekschemicaliën verkopen op dezelfde manier als vendors op internet dat doen. We krijgen te horen dat ze allerlei stofjes en onderzoekschemicaliën als cd reiniger, badzout, plantenvoeding en what ever al dan niet verkopen. Natuurlijk is het vooral allemaal niet voor menselijke consumptie bedoeld.

Nou heb ik eens zelf ook lang geleden om 4-FA gevraagd bij de smartshop hier om de hoek. Na wat doorvragen verkochten ze geen 4-FA, maar wel een soort pen, met daarin een pilletje 4-FA in plaats van inkt. Met de opmerking dat dit alleen als pen gebruikt mocht worden. Kosten van de pen, toen maar liefst al € 15,50 voor hoogstens 300 milligram 4fmp of zo.

Daarvoor kreeg ik een soort poedersuikerige 4Fa (was wel echt 4Fa – heb het laten testen), die erg plakkerig was. Het had ook een lage dichtheid en gleed niet zo makkelijk van het tipje de capsule in als de normale 4FA poeder .

Maar goed, met die poedersuikerige 4fa werkt dat niet zo goed. Het is erg plakkerig, heeft een lage dichtheid en glijdt niet zo makkelijk van het tipje de capsule in. Ten opzichte van andere 4fa-poeder of 4fmp-poeder werkte het net wat moeilijker.

Wat Koop Je In onze online onderzoekschemicaliën webshop

Bij RCN verkopen we allerlei soorten legale onderzoekschemicaliën. Wil je juist een andere dosering of een andere stof wat er nu nog niet bij staat? Stuur even een mailtje naar rcnwinkel@gmail.com Er is best veel mogelijk. Ook kun je jouw bestelling zelf nog aanpassen.. Gewoon even in de opmerkingen bij de bestelling plaatsen.  Klik op voorgaande links om daar meer over te lezen.

Je kunt tevens onze onderzoekschemicaliën nu gelijk bestellen en als je op een werkdag nu voor 17 uur bestelt, sturen wij het dezelfde dag nog naar je toe! Wil je online research chemicals kopen, zoals bijvoorbeeld 3MMC kopen, probeer dan gewoon eens de meest veilige en betrouwbare aanbieder van onderzoekschemicaliën,RCN

bron: http://www.legal-silkroad.nl/onderzoekschemicalien-kopen-smartshop/